گالری اِی.جی.
آدرس: خیابان ولیعصر- بالاتر از چهارراه پارک وی- خیابان پسیان- شماره ۳تلفن: ۰۲۱۲۶۸۵۱۷۴۸
ایمیل - وبسایت
ساعت کار: شنبه تا چهارشنبه: ۱۱ صبح تا ۷ و نیم شب - گالری روزهای پنجشنبه و جمعه تعطیل است.
عمامه داران: زندگی طلبه های جوان
نمایشگاه و رونمایی کتاب بهزاد جایز با عنوان «عمامه داران: زندگی طلبه های جوان»
نشر نظر و گالری Ag، نمایشگاه و رونمایی کتاب بهزاد جایز با عنوان «عمامه داران: زندگی طلبه های جوان» را در روز جمعه ۱۰ دی ماه ۱۳۹۵ از ساعت ۴ تا ۸ عصر برگزار میکنند.
عنوان مجموعه «عمامه داران» از کتاب عکس منتشر شده توسط نشر نظر برگرفته شده است. طی پانزده سال، هنرمند تلاش کرده است که از تمام زوایای مختلف، زندگی طلبه های جوان در طول مسیر پنج ساله خود برای دریافت عمامه را ثبت کند. پس از انتخاب دشوار بین هزاران عکس گرفته شده از لحظاتی جذاب، آثار این نمایشگاه در قالب اسلاید و منتخبی از پنجاه عکس به نمایش گذاشته میشود. وی قبلاً در نمایشگاه «تاریخ ناویراسته، ایران ۱۳۹۳-۱۳۳۹ » شرکت کرده است که توسط کاترین داوید در موزه هنر مدرن شهر پاریس برگزار شد. این اولین نمایشگاه انفرادی هنرمند است.
گشایش، جمعه ۱۰ دی ۱۳۹۵
نمایشگاه تا ۶ بهمن ۱۳۹۵ ادامه دارد.
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها: ۱۶:۰۰ ۲۰:۰۰
باغهای ژاپنی
نمایشگاه مهرداد نراقی با عنوان «باغهای ژاپنی» در گالری Ag
این نمایشگاه که در تاریخ ۶ آذرماه گشایش خواهد یافت، دومین نمایشگاه انفرادی هنرمند در گالری Ag است که شامل ده اثر از پانزده عکس مجموعه است.
«باغ های ژاپنی» مجموعه ی اخیر مهرداد نراقی (تهران، ۱۳۵۷)، حاصل بورس اقامت هنری اعطا شده از طرف «موزه که برانلی» در پاریس است. در ادامه ی جستجوی هنرمند پیرامون موضوع طبیعت، نراقی با لغت «یوگن» آشنا میشود که در زیباییشناسی ژاپنی بیانگر حسی عمیق و رمزآلود است. با ارتباط دادن این مفاهیم با مفهوم تاریکی و جایگاه آن در فرهنگ ژاپنی، هنرمند خود را سرگرم مکاشفهای از فضا در باغ های سنتی در کی یوتو و توکیو می کند. تصاویر از لحظه ی گرگ و میش، بیننده را با دنیایی از تیرگی روبه رو میکند که سایه در لایه های زیرین آن غایب است. به تدریج چشم تسلیم تاریکی می شود و فرم ها و منظر های مختلف این باغ های نمادین شکل میگیرند.
این نمایشگاه که در تاریخ ۶ آذرماه گشایش خواهد یافت، دومین نمایشگاه انفرادی هنرمند در گالری Ag است که شامل ده اثر از پانزده عکس مجموعه است.
مھرداد نراقی: باغ ھای ژاپنی
گشایش، شنبه ۶ آذر ١٣٩۵
نمایشگاه تا ١ دی ١٣٩۵ ادامھ دارد.
بازدید: ۱۲ تا ۲۰
پنج شنبهھا و جمعهھا: ۱۶ الی ۲۰
آدرس گالری Ag: تھران، خیابان ولیعصر، خیابان پسیان، شماره ٣
(ت) ۲۶۸۵۱۷۴۸
آتیش داری؟
«آتیش داری؟»؛ نمایشگاه پیمان هوشمندزاده در گالری Ag
شنبه بیست و چهارم مهر، نمایشگاه عکسهای پیمان هوشمندزاده با عنوان «آتیش داری؟» در گالری Ag گشایش مییابد.
پیمان هوشمندزاده متولد ۱۳۴۸، دانش آموخته عکاسی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران است. وی همچنین نویسنده ی داستان های کوتاه از جمله «لذتی که حرفش بود»، «ها کردن» و«شاخ» است. هوشمندزاده تا به حال در نمایشگاه های انفرادی و گروهی متعدد در پایتخت های هنری دنیا همچون نیویورک، لندن، پاریس و وین شرکت داشته است. نمایشگاه «آتیش داری؟» اولین نمایشگاه انفرادی او در گالری Ag است.
گشایش، شنبه ۲۴ مهر ۱۳۹۵.
نمایشگاه تا ۲۶ آبان ۱۳۹۵ ادامه دارد.
گالری Ag
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها: ۱۶:۰۰ – ۲۰:۰۰
تهران، خیابان ولیعصر، خیابان پسیان، شماره ۳، (ت) ۱۷۴۸ ۲۶۸۵ ۲۱ ۹۸+
وبسایت: www.aggalerie.com
تالار آینهها
نمایشگاه ترانه همامی با عنوان «تالار آینهها»
بیست و پنجمن اردیبهشت، نمایشگاه چیدمان ترانه همامی با عنوان «تالار آینهها» در گالری Ag گشایش مییابد.
گالری Ag «تالار آینه ها»، اثر چیدمان هنرمند ایرانی-آمریکایی ساکن سانفرانسیسکو، ترانه همامی را به نمایش می گذارد. این چیدمان چندبعدی، الهام گرفته از تالار آینه، سالن اجتماعات سنتی در ساختمانهای تاریخی ایران است. همامی، تصاویر قدیمی آلبوم خانوادگی، آمیخته با الگوها و طرحهای ایرانی، اسلامی و همچنین متون برگرفته از نامههای شخصی را به کار برده و آنها را روی آینه چاپ کرده است. این تصاویر و کلمات، نمایانگر آمیزهای فرا نسلی و فرا فرهنگی از مدارک شخصی، عکسهای خانوادگی و روایات ایرانیانی است که به کالیفرنیای شمالی مهاجرت کردند، افرادی که جابهجایی را تجربه کردهاند و خود را با شهر سانفرانسیسکو وفق دادهاند.
روند تکامل این نمایشگاه حاصل چندین سال کار اجتماعی است که هنوز ادامه دارد. همامی طی چندین دوره کارگاه آموزشی و با همکاری بسیاری از سازمانها و نویسندگان محلی ایرانی-آمریکایی از جمله پرسیس کریم، شهرنوش پارسیپور و زری طاهری، در جستجوی مسائلی همچون فقدان، حفاظت، جابه جایی و تعلق در تجربه تاریخی ایرانیان مهاجر است.
این چیدمان در ششمین دوسالانه شارجه در بهار ۱۳۸۲ در واکنش به بمباران بغداد که آغازگر جنگ در عراق بود و جابه جایی میلیون ها نفر را به دنبال داشت، به نمایش گذاشته شد.
ترانه هِمامی هنرمند ایرانی-آمریکایی ساکن سانفرانسیسکو، دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته نقاشی از دانشگاه هنر کالیفرنیا در آمریکا است. وی تاکنون در نمایشگاه های متعدد گروهی و انفرادی در کشورهای مختلف همچون پروژه رُز عیسی در لندن، بنیاد هنری شارجه در دبی، مرکز هنری Yerba Buena در سانفرانسیسکو و بنیاد بغوسیان Villa Empain در بروکسل شرکت داشته است.آثار وی در موزه های معتبر دنیا از جمله موزه ویکتوریا و آلبرت لندن و موزه بریتانیا نگه داری می شود. «تالار آینه ها» عنوان نمایشگاه انفرادی این هنرمند در گالری Ag است.
زمان: ۲۵ اردیبهشت تا ۱۹ خرداد ۱۳۹۵
ساعت بازدید: ۲۰:۰۰ - ۱۲:۰۰ / پنج شنبه ها و جمعه ها: ۲۰:۰۰ – ۱۶:۰۰
آدرس گالری Ag: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان پسیان، شماره ۳
تلفن: ۱۷۴۸ ۲۶۸۵ ۰۲۱
شادآباد
شنبه ۲۱ فروردین، نمایشگاه عکسهای محبوبه کرملی با عنوان «شادآباد» در گالری Ag گشایش مییابد.
محبوبه کرملی متولد ۱۳۶۴، دانش آموخته ی عکاسی از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران است. وی از سال ۱۳۸۷ تا کنون به تدریس عکاسی در مقاطع مختلف تحصیلی مشغول است. خانم کرملی در نمایشگاه های متعددی از جمله پاریس فوتو، نمایشگاه عکس سازمان ملل در دانشگاه وستمینستر لندن و گالری دارالفنون در کویت شرکت داشته است. «شادآباد» نخستین نمایشگاه انفرادی محبوبه کرملی در گالری Ag است.
گشایش، شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۹۵.
نمایشگاه تا ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ادامه دارد.
گالری Ag
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها: ۱۶:۰۰ – ۲۰:۰۰
تهران، خیابان ولیعصر، خیابان پسیان، شماره ۳، (ت) ۱۷۴۸ ۲۶۸۵ ۲۱ ۹۸+
تصویرِ کوچک، آینهی بزرگ: عکاسی معاصر ایران
جمعه شانزدهم بهمن نمایشگاه گروهی هنرمندان گالری Ag با عنوان «تصویرِ کوچک، آینه ی بزرگ: عکاسی معاصر ایران» گشایش مییابد.
گالری Ag میزبان آثار ۹ هنرمند عکاس به نام های علی زنجانی، محمد غزالی، پرنیان فردوسی، محبوبه کرملی، عباس کوثری، مهران مهاجر، مهرداد نراقی، غزاله هدایت و پیمان هوشمندزاده است.
گشایش، جمعه ۱۶ بهمن ۱۳۹۴.
نمایشگاه تا ۱۲ اسفند ۱۳۹۴ ادامه دارد.
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها: ۱۶:۰۰ – ۲۰:۰۰
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان پسیان، شماره ۳
شماره تلفن: ۱۷۴۸ ۲۶۸۵ ۰۲۱
بارداریِ «ساکن»
شنبه ۱۹ دی، نمایشگاه عکسهای علی زنجانی با عنوان بارداری «ساکن» در گالری Ag گشایش مییابد.
علی زنجانی دربارهی این نمایشگاه نوشته است:
«چند سالی است که پروژههایی را با استفاده از تصاویر آرشیویِ سینما، تلویزیون و اخبار ارائه کردهام و نگاهی در باب عکاسی و چرخه ی استفاده از تصاویر موجود را دنبال میکنم.
عکاسی پیش زمینهای برای سینما و تلویزیون بوده. این پروژه ها٬ تصاویر بازیافتی است که از آرشیوهای دور ریخته شدهی شبکه های تلویزیونی جمع آوری شده و دوباره به چرخه ی عکس و عکاسی باز گشته.
تجربهای که در نمایشگاههای اخیر داشتم نگاههای متفاوت مخاطبان از تصاویر «ثابت» بود. چرا که تصاویر متحرک (فیلم) ذهن مخاطب را به دنبال یک هدف واتفاق میکشاند. ولی در تصاویر ثابت مانند عکس، مخاطب خود، مختار به برداشت آزاد از تصویر است.»
علی زنجانی متولد ۱۳۶۵ در اصفهان و تحصیل کرده ی رشتهی طراحی فرش از دانشگاه هنر اردکان است. مجموعه ی «بارداریِ «ساکن»» شامل ۳۲ اثر در ابعاد مختلف است. بخشی از این مجموعه در نمایشگاه گروهی «ایران و ریو» در گالریِ لارگو داس آرتس (ریو دو ژانیرو، برزیل) در سال ۱۳۹۳ برای اولین بار ارائه شد.
گشایش: شنبه ۱۹ دی۱۳۹۴.
نمایشگاه تا ۱۴ بهمن ۱۳۹۴ ادامه دارد.
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها: ۱۶:۰۰ – ۲۰:۰۰
آدرس گالری Ag: تهران، خیابان ولیعصر، خیابان پسیان، شماره ۳، (ت) ۱۷۴۸ ۲۶۸۵ ۲۱ ۹۸+
مارتین پار در تهران
مارتین پار در تهران / مارتین پار / گالری Ag
گالری Ag از هفتم آذرماه تا دوم دی ماه منتخبی از آثار مارتین پار عکاس بریتانیایی را که شامل نمایش بیست و شش قطعه عکس از دورههای مختلف کاری و تعدادی از کتابهای عکس وی است را میزبانی میکند.
مارتین پار از پیشروان عکاسی رنگی در دهه ۸۰ انگلستان و اروپا، عضو آژانس عکس خبری مگنوم و دارندهی یکی از بزرگترین مجموعه های کتاب عکس (photobook) است.تا کنون از وی ۴۰ عنوان کتاب عکس منتشر شده است. مارتین پار در ۲۳ می ۱۹۵۲ در حومهی لندن به دنیا آمد و در دوران جوانی توسط استاد هنر خود «فیل رید» در مدرسه عالی به دنیای عکاسی نوین معرفی شد. تحصیل در مدرسه ی پلی تکنیک منچستر از سال های مهم زندگی پار به شمار میآید.
پار استاد عکسگرفتن از رویاهای مردم است، مردمی که در میان آنها زندگی را عکاسی میکند. او به خاطر از دسترفتن آداب و رسوم عامیانهی مردم تاسف میخورد و اختلاف طبقاتی همواره مسئلهایست محوری، که در غالب عکس های مارتین پار به چشم میآید.
پار در تابستان ۲۰۰۱ در مصاحبهای در پاسخ به خبرنگاری گفته بود: «مطمئنا بهترین آثار من، آثاری هستند که در گذشته تهیه کردهام، نه عکسهایی که قرار است بگیرم.»
گشایش، شنبه ۷ آذر ۱۳۹۴
نمایشگاه تا۲ دی ۱۳۹۴ ادامه دارد.
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها: ۱۶:۰۰ – ۲۰:۰۰
قرمزها و سبزها
شنبه نهم آبان نمایشگاهی از عکسهای عباس کوثری با عنوان «قرمزها و سبزها» در گالری Ag گشایش مییابد.
نمایشگاه آثار عباس کوثری، با عنوان، قرمزها و سبزها، چیدمانیست ترکیبی از عکس و ویدیو که به نابازیگران مراسم آئینی و سنتی تعزیه در ماه محرّم میپردازد.
در توضیح این نمایشگاه آمده است: «در جهان شیعه، ایستادگی در برابر ظالم و پافشاری بر اصول، سبب ایجاد فرهنگ شهادت شده است. این مفاهیم، با داستانهایی مانند سوگ سیاوش که به پیش از اسلام بر میگردند، در هم تنیده شدهاند.
در ماه محرّم، مراسم تعزیه به شبیهخوانی واقعهی تاریخی شهادت امام حسین و یارانش توسط سپاهیان یزید میپردازد. این صورت نمایشی، که هر ساله در تکیه ها و حسینیههای سراسر ایران برگزار میشود، با ایجاد فاصلهگذاری میان بازیگر و شخصیت تاریخی همزاد پنداری در تماشاگر را سبب میشود. ایفاکنندههای این نقشها، نابازیگرانی هستند که از میان مردم همان محلهی برگزاری تعزیه انتخابشدهاند؛ مردمی که تا دیروز مشغول به کار حرفهای در طبقه اجتماعی خود بودهاند. بدین دلیل، حضورشان در این لباس و در میان مردم تا قبل از آغاز مراسم هیچ توجهی از سمت مردم بر نمیانگیزد و آنها را به تکیه های نامونوس بدل میکند. امام حسین (ع) و یارانش با رنگ معنوی سبز و سپاهیان یزید با رنگ قرمز از یکدیگر متمایز شدهاند.
نکته ی قابل توجه این است که این نوادهی پیامبر توسط ظالمینی به شهادت رسیدهاند که خود را از پیروان راستین اسلام میدانستند – همانگونه که امروزه شیعیان توسط ستیزهجویان مسلح به نام اسلام به شهادت میرسند.»
عباس کوثری متولد ۱۳۴۹، عکاس مستند و دبیر بخش عکس روزنامه ی شرق و مجله ی شبکهی آفتاب است. او در سال۱۳۸۸ نامزد دریافت جایزه پری پیکته در فرانسه شد و آثار او در کلکسیون های دائمی LACMA و British Museum نگهداری میشود.
گشایش: شنبه ۹ آبان ۱۳۹۴
نمایشگاه تا چهارشنبه ۴ آذر ۱۳۹۴ ادامه دارد.
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها: ۱۶:۰۰ – ۲۰:۰۰
خاکی با اختلال ادوارى خويى (دو قطبى) / برداشت آزاد: منظره/كوه
نمایشگاه آرش حنایی با عنوان «خاکی با اختلال ادوارى خويى (دو قطبى) / برداشت آزاد: منظره/كوه» در گالری Ag برگزار میشود.
این نمایشگاه اولین نمایشگاه هنرمند پس از سال ۱۳۹۱ با عنوان خاکی با اختلال ادواری خویی(دو قطبی)/برداشت آزاد: منظره/کوه است.
این هنرمند در ادامه ی تکنیک طراحیهای خطی دیجیتال از روی عکس هایش وضع موجود "تو خالی" جامعهی هنر معاصر را بررسی می کند که خود او هم جزئی از آن است و به لحاظ اجتماعی و جغرافیایی از آن فاصله گرفته است.
آرش حنایی متولد ۱۳۵۷، فارغ التحصیل عکاسی دﺭ مقطع لیسانس اﺯ ﺩﺍنشکدﻩ هنر و معماری ﺩانشگاﻩ آزاﺩ. از ۱۳۸۳ تا کنون پنج نمایشگاه انفرادی و بیش از بیست نمایشگاه گروهیِ بین المللی از آثار او برگزار شده، از جمله نمایشگاه «تاریخ ناویراسته» در موزه های هنر مدرن شهر پاریس و ماکسی رُم. آثار او جزء مجموعه دائمی موزه ی شهر لس آنجلس (LACMA)و موزه ی ماکسی رُم است. همچنین نشریات داخلی و خارجی در مقالات متعددی به بررسی آثار وی پرداخته اند.
گشایش: شنبه ۱۱ مهر
نمایشگاه تا چهارشنبه ۶ آبان ۱۳۹۴ ادامه دارد.
آدرس: تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از چهارراه پارک وی، خیابان پسیان، شماره ۳
تلفن: ۱۷۴۸ ۲۶۸۵ ۰۲۱
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
پنج شنبه ها و جمعه ها ۱۶:۰۰ – ۲۰:۰۰
استعاره و سیاست
نمایشگاه «استعاره و سیاست» که از روز شنبه چهاردهم شهریور در گالری اِی.جی. گشایش مییابد مروری است بر آثار شاخص هارون فاروکی فیلمساز٬ نویسنده٬ و هنرمند آلمانی که سال گذشته در سن ۷۰ سالگی درگذشت.
هارون فاروکی در بیش از چهار دهه فعالیت نزدیک به ۱۲۰ فیلم تجربی٬ فیلم مقاله و ویدئو اینستالیشن از خود بجای گذاشت. همچنین او از سال ۱۹۷۴ تا ۱۹۸۴ سردبیر مجله Filmkritik بود.
آثاری که در این نمایشگاه ارائه خواهند شد:
اینستالیشن «خروج کارگران از کارخانه در یازده دهه»- ۲۰۰۶
فیلم «آتش مهار نشدنی» - ۱۹۶۹
نمایشگاه گردان: رضا حائری
با همکاری سازماناب
گشایش: شنبه ۱۴ شهریور
نمایشگاه تا چهارشنبه ۸ مهر ۱۳۹۴ ادامه دارد.
ساعت بازدید: ۱۲:۰۰ - ۲۰:۰۰
گالری پنج شنبه ها و جمعه ها تعطیل است
حراج بیش از ۱۵۰ اثر از یک مجموعه خصوصی
حراج بیش از ۱۵۰ اثر از یک مجموعه خصوصی در گالری ای.جی.
شهر
مهرداد نراقی (متولد۱۳۵۷) دارای مدرک کارشناسی مهندسی متالورژی از دانشگاه صنعتی شریف است. او در نمایشگاه های متعدد داخلی و خارجی، از جمله « بحران تاریخ » (آمستردام، هلند)،« فستیوال فرمت» (دربی، انگلستان) و « مزرعه روزانه: هنر ویدیو در مسیر راه ابریشم » (زین جیانگ، چین) شرکت کرده است و کارهای او در مسابقات مختلفی از جمله « جایزه بزرگ کشف » (پاریس، فرانسه) و « سالن باز» (ارل، فرانسه) به مرحله نهایی راه یافته است. اثار او در کتاب های « نگاهی به عکاسی معاصر ایران» (گالری راه ابریشم، انتشارات لوکو) و« همانندی های متفاوت» (حسین امیر صادقی، انتشارات تیمز اند هادسن) به چاپ رسیده اند و همچنین در مجله « کنسانس دز ار» (پاریس، فرانسه) بررسی شده اند. در سال ۲۰۱۳ یکی از آثار این هنرمند به کلکسیون « کتابخانه ملی فرانسه » راه یافته است. او برنده جایزه اقامت هنری از موزه « که برانلی» (پاریس، فرانسه) برای پروژه عکاسی باغ های ژاپنی در سال ۲۰۱۴ است. این پروژه هم اکنون در حال انجام است.
رُفتهها
غزاله هدایت: رُفتهها
غزاله هدایت متولد سال ۱۳۵8، فارغ التحصیل هنرهای جدید در مقطع کارشناسی ارشد از دانشکده هنر سانفرانسیسکو و عکاسی در مقطع کارشناسی از دانشکدهی هنر و معماری دانشگاه آزاد تهران مرکز است. تاکنون نمایشگاههای انفرادی و گروهیِ بین المللی از آثار او برگزار شده و نشریات داخلی و خارجی در مقالات متعددی به بررسی آثار وی پرداخته اند.
مجموعهی «رُفتهها» شامل ۲۶ اثر است.
هست شب
نمایشگاه عکس «هست شب» محمد غزالی در گالری ای.جی
محمد غزالی متولد سال ۱۳۵۹، فارغالتخصیل عکاسی در مقطع لیسانس از دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد، تاکنون بیش از بیست نمایشگاه انفرادی و گروهی بینالمللی از آثار او برگزار شده و نشریات داخلی و خارجی در مقالات متعددی به بررسی آثار وی پرداختهاند. او در سال ۱۳۸۳ جایزه مقام اول نهمین دوسالانهی عکس تهران را برای اثر «سِلف پرتره» بهدست آورد و این اثر توسط موزهی هنرهای معاصر تهران خریداری شد. مجموعهی «هست شب» شامل ۲۱ اثر دو-لتی است.
حالِ گذشته
نمایشگاه «حالِ گذشته» مهران مهاجر در گالری اِی.جی.
در این نمایشگاه ۴۹ اثر در ابعاد گوناگون به نمایش در میآیند.
مهران مهاجر، متولد سال ۱۳۴۳، دارای مدرک فوقلیسانس زبانشناسی و لیسانس عکاسی از دانشگاه تهران است. تاکنون بیش از بیست نمایشگاه انفرادی و گروهی از آثارش برگزار شده و کتب و مقالات بسیاری نیز تألیف و ترجمه کرده است. او در سال ۱۳۸۸ یکی از نمایشگاهگردان های دوسالانه ی فتوکه در موزۀ که برانلی بود. این مجموعه، شامل ۴۹ کار چاپ شده بر روی کاغذ عکاسی Epson Traditional Photopaper است.
نمایشگاه «حال گذشته» تا ۸ بهمن ۱۳۹۳ ادامه دارد.