انتخاب جواد مقیمی برای مَستِرکلاس جوپ‌سوارت
عکسخانه ۱۳۹۲/۰۵/۲۲

انتخاب جواد مقیمی برای مَستِرکلاس جوپ‌سوارت

جواد مقیمی برای شرکت در مسترکلاس عکاسی جوپ‌سوارت انتخاب‌شد.

  • نگاتیوهای آغازین «بیل برنت»
    جیمز استرین ۱۳۹۲/۰۵/۲۲

    نگاتیوهای آغازین «بیل برنت»

    جوانان معمولا دنیا را با قاطعیتی متهورانه نگاه می‌کنند و تنها مطلق‌ها را و شکلی کاملا سیاه و سفید از دنیا می‌بینند. اما زمان و تجربه به ما می‌آموزد که بخش عمده‌ای از زندگی به رنگ‌های خاکستری متنوعی هستند. چنین ابهامی خود غالبا باعث نکته‌سنجی بیشتر می‌شود. اما برای عکاسی مانند بیل برنت درست بر عکس این قاعده درست بود. آثار مستند اجتماعی اولیه او تقریبا همگی طیف‌های میانه‌رویی داشتند. ما این کارهای دوران متاخر او یعنی آثاری از برهنگی و منظره با چاپ‌هایی با کنتراست به شدت بالا بودند، که او را مشهور کردند.

  • هفتاد و پنج سالگی عکس نمادین واکر اونز
    عکسخانه ۱۳۹۲/۰۵/۲۱

    هفتاد و پنج سالگی عکس نمادین واکر اونز

    تصاویر نمادین واکر اونز از اوایل قرن بیستم موجب ارتقای عکاسی به جایگاه فاین‌آرت شد. موزه هنر مدرن با چاپ دوباره‌ی ‌کتاب «واکر اونز: عکس‌های آمریکا» و رونمایی این کتاب هم‌زمان با برگزاری نمایشگاهی از آثار اونز به نکوداشت وی می‌پردازد.

  • «چیزها آن‌گونه که هستند»؛ پیتر ماگوبانه: تشییع جنازه شارپ‌ویل
    ماری پنزر ۱۳۹۲/۰۵/۲۰

    «چیزها آن‌گونه که هستند»؛ پیتر ماگوبانه: تشییع جنازه شارپ‌ویل

    پیتر ماگوبانه سال ۱۹۵۴، اولین ماموریتش را برای پوشش جلسه سالانه کنگره ملی آفریقا که هنوز فعالیت آن ممنوع نشده‌بود، زمانی که تازه ۲۰ سالش را تمام کرده‌بود و در نشریه درام به عنوان راننده کار می‌کرد، قبول کرد.

  • اپلیکیشن بلیپ‌فوتو: هر روز، یک عکس
    عکسخانه ۱۳۹۲/۰۵/۲۰

    اپلیکیشن بلیپ‌فوتو: هر روز، یک عکس

    ایده‌ی ارسال یک عکس در هر روز جدید نیست و پروژه‌های ۳۶۵ روز یک سال برای عکاسان سابقه‌ای طولانی دارد. بلیپ‌فوتو، که به تازگی اپلیکیشن اندرویدی خود را عرضه کرده، یک گام فراتر رفته و امکان اضافه‌کردن توضیحات را همراه با عکس‌ها فراهم کرده‌است.

  • چهل نکته‌ای که از عکاسی با موبایل آموختم
    میشو بارانوویچ ۱۳۹۲/۰۵/۲۰

    چهل نکته‌ای که از عکاسی با موبایل آموختم

    میشو بارانوویچ عکاس طرفدار موبایل است. پس از سال‌ها عکاسی‌، ویرایش و به اشتراک‌گذاری عکس‌ها با موبایل خود ۵۰ نکته‌ای که از عکاسی با موبایل یادگرفته را در وبلاگ پروکمرا فهرست کرده که ۴۰ نکته برگزیده از این فهرست در ادامه می‌آید.

  • چالش مدرنیست‌ها در برابر رضایت آنی
    جاناتان بلوستین ۱۳۹۲/۰۵/۲۰

    چالش مدرنیست‌ها در برابر رضایت آنی

    ما در عصر رضایتمندی‌های آنی زندگی می‌کنیم. اخبار، درست همان لحظه که رخ می‌دهند، مخابره می‌شوند. شگفتی‌ها درست در همان لحظه اول که می‌بینیم‌شان پسندیده می‌شود و لایک می‌خورند. عکس‌های‌مان درست بلافاصله پس از فشردن شاتر پشت دوربین‌های‌مان پدیدار می‌شوند، یا حتی بلافاصله آن‌لاین منتشر می‌شوند.

  • قیمت‌گذاری ۵۰‌هزار دلاری دوربین پولاروید اندی‌ وارهول
    عکسخانه ۱۳۹۲/۰۵/۱۹

    قیمت‌گذاری ۵۰‌هزار دلاری دوربین پولاروید اندی‌ وارهول

    اندی وارهول هنرمندی افسانه‌ای در جامعه هنری است. هنرمندی که بخشی از آثارش اختصاص دارد به عکس‌هایی که با دوربین پولاروید اس‌ایکس ۷۰ شخصی خود گرفته است. حالا این دوربین که در مالکیت موزه‌ی اندی‌ وارهول که بسیاری از آثار او را در اختیار دارد، نیست را می‌توان در وب‌سایت ای‌بی به قیمت ۵۰‌هزار دلار خریداری کرد.

  • «چیزها آن‌گونه که هستند»؛ شومی توماتسو: ایواکونی - شو کورون
    ماری پنزر ۱۳۹۲/۰۵/۱۹

    «چیزها آن‌گونه که هستند»؛ شومی توماتسو: ایواکونی - شو کورون

    سال ۱۹۶۱ در مناظره‌ای که در آساهی کمرا چاپ شد، شومی توماتسو، یکی از رهبران اثرگذار یک نسل از عکاسان در ژاپن، دعوت کرد تا شکل جدیدی از رپرتاژ پایه‌گذاری شود.

  • اوپن ریفلکس: اولین دوربین چاپ‌شده با پرینتر سه‌بعدی
    عکسخانه ۱۳۹۲/۰۵/۱۸

    اوپن ریفلکس: اولین دوربین چاپ‌شده با پرینتر سه‌بعدی

    با گسترش چاپ سه‌بعدی، به‌نظر می‌رسد که تقریبا همه‌چیز را این‌روزها با این روش پرینت می‌گیرند. از پای پروتزی اردک گرفته تا ساخت اسلحه که نگرانی‌های زیادی را به وجود آورد. حالا نوبت به ساخت دوربینی رسیده که تنها با خرج‌کردن ۳۰ دلار می‌توان آن را چاپ‌ کرد.