تصویر هولناک ترور سفیر روسیه در ترکیه
کارل ویک ۱۳۹۵/۰۹/۳۰

تصویر هولناک ترور سفیر روسیه در ترکیه

برهان اوزبیلیچی، عکاس اسوشیتدپرس که لنز دوربینش را به سمت صحنه‌ای گرفته‌بود که در آن جوان سیاه‌پوش به سفیر روسیه شلیک کرد به خبرگزاری متبوعش می‌گوید: «ابتدا تصور کردم که یک برنامه نمایشی است.» اما بعد از تیراندازی «مهمانان شروع به دویدن کردند، پشت ستون‌ها و زیر میزها پناه گرفتند. من خودم را تا حدی مستقر کردم که بتوانم عکس‌هایم را بگیرم.»

  • چرا عکس قاتل را در صفحه اول کار می‌کنید؟
    لیز اسپید ۱۳۹۵/۰۹/۳۰

    چرا عکس قاتل را در صفحه اول کار می‌کنید؟

    تا این لحظه بسیاری از خوانندگان اعتراض کرده‌اند و نظرهای انتقادی نسبت به انتشار عکسی با خشونت عریان در صفحه اول وب‌سایت روزنامه نیویورک تایمز نوشته‌اند. این عکس یک مرد اسلحه به دست با کت و شلوار و کروات را نشان می‌دهد که کنار جسد سفیر روسیه در ترکیه ایستاده‌است، سفیری که لحظاتی قبل توسط مرد کت و شلواری کشته‌شده‌است. من از فیل کوربرت، دبیر ارشد استانداردها و اخلاق روزنامه نیویورک تایمز پرسیدم که چه کسی در تصمیم برای انتشار این عکس نقش داشت، تا نظر دبیران روزنامه در این مورد را توضیح دهد.

  • اضافه کردن رمزنگاری مشکلات فوتوژورنالیست‌های را حل نمی‌کند
    های یان کمپس ۱۳۹۵/۰۹/۲۹

    اضافه کردن رمزنگاری مشکلات فوتوژورنالیست‌های را حل نمی‌کند

    بنیاد آزادی مطبوعات، در هنگام انتشار نامه‌ی سرگشاده به کنون و تشویق این کمپانی به درون‌سازی فن‌آوری رمزنگاری در دوربین‌های خود، یک نکته را فراموش کرده‌بود. رمزنگاری به خودی خود، ایده خوبی است، اما زمانی که شما از گلوله‌ها جا خالی می‌دهید یا از باتوم‌های برقی در یک دیکتاتوری خودکامه فرار می‌کنید یا خودتان را از چاقو‌های ضامن دار کثیف هنگام فیلم‌برداری از دار و دسته‌های جنایتکار نجات می‌دهید، رمزنگاری شما را نجات نخواهد داد.

  • یک گام به پس: هنر دیدن
    جینا ویلیامز ۱۳۹۵/۰۹/۲۹

    یک گام به پس: هنر دیدن

    در سال‌های اخیر [مجید] سعیدی مهارتش را به سمت دیگری برده‌است، از منطقه‌های جنگی بیرون رفته و از زندگی روزمره مردمی عکاسی می‌کند که در شرایط بسیار سخت زندگی می‌کنند. او می‌گوید: «امروز من چیزهایی را ترجیح می‌دهم که درست خلاف آن چیزهایی هستند که در دوره جوانی ترجیح می‌دادم. می‌خواهم چیزهایی را در میان بگذارم که دیگران نمی‌بینند و شاید قدرش را نمی‌دانند.»

  • نیویورک تایمز و اصلاحیه برای حفظ اخلاق فتوژورنالیسم
    پتاپیکسل ۱۳۹۵/۰۹/۲۸

    نیویورک تایمز و اصلاحیه برای حفظ اخلاق فتوژورنالیسم

    در روزهای اخیر یک مورد بسیار جالب در زمینه اخلاق فتوژورنالیسم رخ داد: روزنامه نیویورک تایمز در زمینه یکی از مطالب اصلی‌اش اصلاحیه نوشت و تاکید کرد که عکسی که چاپ کرده با عکس اصلی متفاوت بوده چرا که درون عکس اصلی یک قاب عکس وجود داشته که بازتاب نور ایجاد کرده‌است و از عکس حذف شده است.

  • درخواست جمعی عکاسان و فیلم‌سازان برای تولید دوربین با قابلیت رمزنگاری
    گرگ اسکوبلت ۱۳۹۵/۰۹/۲۷

    درخواست جمعی عکاسان و فیلم‌سازان برای تولید دوربین با قابلیت رمزنگاری

    هک کردن رایانه‌ها مدتی است که موضوع بحث روزنامه‌ها است. اما بنیاد آزادی مطبوعات ( Freedom of the Press Foundation) نسبت به یک موضوع کم‌تر دیده‌شده، اما همچنان حیاتی در مورد امنیت اطلاعات نگران است: امنیت دوربین‌های دیجیتال. یا اگر درست‌تر بخواهیم بگوییم، فقدان امنیت در دوبین‌های دیجیتال.

  • نمایشگاه «نیمه تراوا» کیارنگ علایی در گالری دولاووت
    عکسخانه ۱۳۹۵/۰۹/۲۷

    نمایشگاه «نیمه تراوا» کیارنگ علایی در گالری دولاووت

    نمایشگاهی عکس های کیارنگ علایی از 21 تا 29 دسامبر 2016 در گالری دولاووت پاریس برپا می‌شود.

  • انتشار شماره‌ی سوم فصل‌نامه «عکاسی»
    عکسخانه ۱۳۹۵/۰۹/۲۷

    انتشار شماره‌ی سوم فصل‌نامه «عکاسی»

    سومین شماره‌ی فصل‌نامه «عکاسی» با موضوع «عکاسی جنگ - خط مقدم» منتشر شد.

  • چرا عکس‌ها جلوی جنگ را نمی‌گیرند؟
    رابرت هاریمن ۱۳۹۵/۰۹/۲۷

    چرا عکس‌ها جلوی جنگ را نمی‌گیرند؟

    اگر عکس‌ها بتوانند تغییر ایجاد کنند، آنگاه باید شکرگزار باشیم که این رسانه وجود دارد. اما اجازه بدهید که خودمان را سر کار نگذاریم. اشکال اصلی از طرف ما یا رسانه‌های ما نیست. اجازه داده‌شد حلب مخروبه شود و در حالی‌که تمام این اتفاقات جلوی چشم ما رخ داد، آنان که مسئول آن بودند، هنوز واقعا معرفی نشده‌اند.

  • چگونه آژانس مگنوم فتوز خود را در سن ۷۰ سالگی و در دوران اینستاگرام بازآفرینی می‌کند
    یان بورل ۱۳۹۵/۰۹/۲۴

    چگونه آژانس مگنوم فتوز خود را در سن ۷۰ سالگی و در دوران اینستاگرام بازآفرینی می‌کند

    با وجود تمامی مشکلات مگنوم امروز در آستانه سالگرد ۷۰ سالگی تاسیسش قرار گرفته‌است. در طول تمام دهه‌های حیاتش این مؤسسه درست مانند عکاسان جنگی که شهرت آن را ایجاد کردند، در مخاطره قرار داشته‌است. اما بیلان‌های مالی این مؤسسه با برقراری ارتباط با در دورانی که بیش از دو میلیارد انسان با دوربین‌های معمولی گوشی موبایل‌شان عکس می‌گیرند دوباره در حال زنده شدن است.